in

Fifty Shades-musikal kan bli verklighet – say what?!

fifty shades darker premiär sverige

Är du ett Fifty Shades-fan har du nu ytterligare en sak att se fram emot – en musikal! I alla fall om vi ska tro ryktena. Mer

Hypen inför Fifty Shades Darker, den andra filmen i serien Fifty Shades, är stor, och lagom till att den snaaaart har premiär (10 februari!) börjar rykten florera att filmerna ska bli musikal. WHAT?!

Vi vågar inte riktigt tänka på hur Fifty Shades skulle se ut på en teaterscen. Dels den uppenbara frågan om hur scenerna i Mr Greys ”playroom” skulle utspela sig, och sedan den andra uppenbara frågan – hur sjutton skulle Fifty Shades bli en musikal?

Okej att första filmen har ett bra soundtrack, och andra filmen verkar leverera den med. Men konversationerna som sker i böckerna och filmerna känns inte direkt musikal-vänliga.

Ja, om ryktena skulle stämma så får vi reda på det med tiden. Enligt The Sun verkar nämligen en musikalversion av E.L. James verk redan vara på g. En ”teater-insider” har sagt till tidningen att med tanke på böckernas och, den hittills släppta, filmens succéer så är det en no brainer att det kommer bli en musikalteater av det hela.

– Det har varit en massiv hype kring böckerna och producenter vet att en teater skulle sälja ut på några minuter. Teater-bossar har pratat med E.L och fast än dessa saker kan ta år att planera så vet de att det skulle bli en stor succé, sa insidern.

Ja vi är i alla fall nyfikna på hur en Fifty Shades-musikal skulle se ut, det är ett som är säkert!

Här kan du se tidigare artiklar om Fifty Shades Darker.

Nya trailern för Fifty Shades Darker är äntligen här – omg!

Nya trailern för Fifty Shades Darker är här – och den har en sjukt dramatisk twist