in

Färgglatt hår utan att förstöra det med blekning? Nu är det möjligt!

watermelon hair big

Rainbow hair, pastelliga toner, watermelon hair, dip dye… listan kan göras lång med alla trender och roliga färger vi kan färga våra hår i. Men sanningen är att det egentligen bara gått att fixa på blekt hår – tills nu! Mer

För att kunna få till den där cerise eller turkosa tonen i håret har man som mörkhårig varit tvungen att först bleka sina längder för att få den färgstarka kulören att verkligen synas. Att bleka sliter, som vi alla vet, enormt mycket på håret, och fast man varit sugen på att haka på mermaid hair-trenden kanske det inte lockat supermycket att nöta på håret för att få till ett bra resultat.

rainbow-hair
Hidden rainbow hair för den som inte vill färga hela håret.

Men, nu kommer hårmärket Splat med lösningen till alla brunetter som vill ha crazy kulörer utan att behöva bleka det först! Splat har tagit fram serien Midnight Hair Color som är framtagen specifikt för brunetter. Nu finns färgerna i lyxigt rött, rockigt lila och härligt indigoblå.

katy-perry-pruple
Katy Perry byter hårfärg lite titt som tätt, här sportar hon lila hår.

Splat Midnight Hair Color säljs exklusivt på Target. Än så länge finns hårfärgen bara tillgänglig i butik, men vi håller tummarna för att man snart kan skeppa hem dem från nätet.