in

Få helgens och veckans horoskop direkt i mobilen – och först av alla!

appdragare horoskop

Vill du Sveriges populäraste horoskop direkt i din telefon? Ladda ner VeckoRevyns app nu så missar du inget! Mer

På Veckorevyn är vi väldigt stolta över att ha Sveriges största och mest lästa astroblogg! Bloggen drivs av Sofia Pontén, mer känd som Scorpio Rising i astrosammanhang.

Sofia kommer ursprungligen från Dalarna, men det var i Brooklyn, New York, som hon först lärde sig om och började utforska astrologins värld. På Veckorevyn har vi alltid älskat horoskop och kände direkt att Sofia passade perfekt i vårt team. Vad som började som ett intresse för Sofia blev alltså hennes jobb på heltid. På några månader gick trafiken i bloggen från några enstaka besökare till flera tusen och ett år efter lansering var Sofias astroblogg Sveriges största på området.

astro-sofia

Och succén fortsätter. Varje vecka publicerar Sofia sitt populära veckans horoskop, helgastro och en gång i månaden kärlekshoroskop, men i bloggen hittar du också allt från ”så flirtar stjärntecken” och ”så passar stjärntecknen ihop” till guider om hur stjärntecknen beter sig på fest, i hemmet och på jobbet. Sofia skriver både populära horoskop, men går också till botten med hur astrologi fungerar.

För dig som älskar Sofias astro lika mycket som vi gör kommer här ett hett tips. Genom att ladda ner Veckorevyns app i appstore får du veckans och helgens horoskop direkt i din telefon och behöver alltså inte vänta på att horoskopet ska publiceras, hur bra? 🙂

Appen hittar du i app-store och den är helt gratis. Klicka på den här länken så kommer du direkt dit. Vi ses där!