in

En man har uppfunnit lim för blygdläpparna – för att hålla mensen inne (WHAT?!)

lim dragare

Sugen på att limma ihop dina blygdläppar under mens för att hindra att den kommer ut? Nope, inte vi heller. Vem som tycker att vi ska göra det? En man, såklart. Mer

Senaste megakorkade uppfinningen i världen är ett lim som är till för att klistra ihop blygdläpparna under mensen (ja, du läste det där rätt), så att man ska slippa tamponger, bindor och menskoppar. Eller ”blöjor och pluggar” som mannen som uppfunnit limmet kallar det.

Dan Dopps är en kiropraktor från Kansas  och är ”geniet” bakom limmet.

Han jämför att limma ihop sina blygdläppar med att vakna och känna att ens läppar är hopklistrade.

1

”Har du någonsin vaknat med känslan av att dina läppar är hopklistrade? Det gjorde inte ont och var ganska roligt. Allt du behövde göra var att fukta dina läppar från insidan med saliv och läpparna lossnade från varandra. Detta är principen bakom Mensez (limmet, reds. anm.), den revolutionerande säkra lösningen för kvinnor att kunna kontrollera sin mens utan att behöva använda tamponger, bindor, menskoppar eller menstrosor. Mensez består av en naturlig kombination av aminosyror och oljor i en läppstiftsapplikator som appliceras till till de nedre läpparna (att han inte ens kan skriva ut blygdläppar?!) under mensen. Det gör att de limmas ihop tillräckligt starkt för att förhindra läckage, till att användaren kissar. Urinet lossar blygdläpparna och gör att allting åker ner i toaletten, torka och applicera Mensez läppstift. Rent, säkert, tryggat och klart. Kommer snart till en butik nära dig.”

WTF?!

SÅ många frågor! 1) Om nu kisset gör att blygdläpparna säras, vad är det som gör att mens inte gör det? Det är ju också en vätska. 2) Hur ska limmet kunna fästa på blygdläpparna och limma ihop dem? Det är inte en torr yta. 3) Vem fan vill klistra ihop sitt underliv?!

Vi håller med Refinery29: Kan vi inte bara komma överens om att män inte har någonting att säga till om när det gäller att uppfinna lösningar på något de vet nada om?

[adSpace placement=”auto”]

 Dopps tycker dock att kvinnor misslyckats när det gäller att komma på en bra lösning för mensskydd.
2
”Ja, jag är en man och ni som kvinnor borde ha kommit på en bättre lösning än blöjor och pluggar, men det gjorde ni inte. Anledningen är att kvinnor är fokuserar på och blir distraherade av sin mens 25% av tiden, vilket gör dem mycket mindre produktiva än vad de skulle kunna vara. Kvinnor tenderar att vara mer kreativa än män, men deras mens kväver den och leker med deras huvuden.”
Igen – WTF?!
Om du ska försöka sälja in en produkt som kräver att kvinnor ska limma ihop sina blygdläppar kanske det sista du ska göra är att förolämpa oss?!
Alyssa Dweck, gynekolog i New York, säger till Hellogiggles att hon, precis som vi, blev väldigt förvånad när hon hörde om limmet.
– Att limma ihop sina blygdläppar kommer garanterat hålla mensen inne, men jag hoppas att folk kissar tillräckligt ofta så att blodet inte åker upp igen eller skapar någon form av tryck.

Dr. Dweck är oroad över att lim-läppstiftet kan resultera i olyckor för de som blöder mer. Hon undrar också över en annan uppenbar fråga: Vad händer för de kvinnor som inte rakar sin fitta? Hon tror att det kommer vara ”väldigt obekvämt” för de som inte är rakade eller vaxade. Vi tror att det gör ont oavsett, men med hår blir det nog ännu värre.

Den största risken med limmet säger Dr. Dweck är om mensen är stannar kvar för länge i kroppen.

– Om blodet är kvar i flera timmar är risken för infektion större.

Vi tvivlar på att det här limmet kommer bli någon storsäljare, men att limmet ens har uppfunnits (och att Dopps faktiskt har patent på produkten!) är bara sjukt nog.