in

Emma Watson och Dan Stevens möter mini-Belle och mini-Odjuret – det är SÅ gulligt!

belle dragare

Det känns som om att vi väntade i en evighet innan Skönheten & Odjuret äntligen hade premiär, men nu är den ute! Och även om filmen var hur bra som helst så är nog det här klippet åtminstone sötare. Mer

Emma Watson och Dan Stevens spelar Belle respektive Odjuret i den nya filmatiseringen av den klassiska filmen (om ni mot allt förmodan missat detta). I en ny intervju från Disney UK som Hellogiggles uppmärksammat får de möta sina egna mini-versioner!

Mini-Belle (Olivia) och Mini-Odjuret (Ted) fick möta skådespelarna (som blev helt lyriska) och Olivia började med att hälsa på Emma genom att ge henne en ros. ALLTSÅ?! Vi dör vad gulligt.

Dan fortsatte sedan med att berömma Olivia och Ted för sina kostymer, och sa att de var ”on point”, och vi inte kan annat än hålla med om.

Sedan fick mini-Belle och mini-Odjuret ställa frågor till Emma och Dan. Och på frågan vad Emma tyckte om att spela Belle sa hon såhär.

– Det var min barndomsdröm som gick i uppfyllelse. Hon var en av mina absoluta favoriter, och jag såg filmen en miljon gånger, om och om och om igen som barn. Så att få bära klänningen och sjunga sångerna och vara en del av det hela var fantastiskt.

Sedan fick skådespelarna frågan om vilken roll de skulle viljat spela om de skulle gjort någon annan roll, varpå Emma och Dan i mun på varandra svarar varandras roller. Också hur gulligt som helst ju!

Se hela intervjun här nedan.