in

Ellen Pompeo och Patrick Dempsey har inte pratat på tre år (våra Grey’s Anatomy-hjärtan går sönder)

grey's anatomy

Vi saknar Grey’s anatomys on- och off par så mycket! Mer

I elva säsonger fick vi se McDreamy, aka Derek Shepherd, säga ”It’s a beautiful day to save lives”, och följa hans och Meredith Greys kärlekssaga. När Patrick Dempsey, som ju spelade Dr. Shepherd, valde att lämna serien 2015 blev vi hjärtekrossade. Något som också får det att dra till lite extra hårt om hjärtat är att Dempsey och Ellen Pompeo, som spelar Dr. Grey, inte pratat sedan han lämnade serien, skriver Refinery29.

Det var i en intervju i programmet Red table talk som Pompeo avslöjade att skådespelarna inte pratat på flera år

– Vi har inte pratat sedan han lämnade showen. Jag har inga bittra känslor mot honom. Han är en fantastisk skådespelare, och vi gjorde den bästa TVn man kan göra tillsammans.

”Producenterna använde alltid Dempsey som en påtryckning mot mig”

Pompeo har tidigare pratat om sin relation till Dempsey i en artikel för The Hollywood reporter, i samband med hennes löneförhöjning för kommande säsonger av Grey’s anatomy. Hon förklarade att det var inte förrän Dempsey lämnade serien som hon faktiskt kunde förhandla om sin lön på riktigt.

”Producenterna använde alltid Dempsey som en påtryckning mot mig – ’Vi behöver inte dig; vi har Patrick’ – vilket de gjorde i år”, skrev Pompeo då.

Men, det är inte en anledning till att skådespelarna inte pratat sedan Dempsey lämnade Grey’s anatomy, som Pompeo förklarade i Red table talk.

– Generellt sett, när en person lämnar en serie så behöver de hitta sig själva igen, vem de är, utan serien, eftersom serien tar upp så mycket av ens liv. Du behöver tid för att fundera ut vem du är utan showen. Så, vi har inte pratat men jag kommer alltid ha en plats i mitt hjärta för Patrick.

Vi vet vad vi ska göra i jul i alla fall – sträckkolla på Grey’s anatomy!

grey's anatomy