in

Efter förra veckans gräl förenas Günther och Zara Larsson – i en klockren mashup

djananas

Vi skrattar HÖGT åt det här! DJ Ananas tog tillfället i akt – efter dramatiken mellan Günther och Zara Larsson förra veckan – att se vad som hände om de istället möttes. Och resultatet är lite för bra… 😉 Mer

Det var i en intervju i DN förra veckan som Zara Larsson påpekade hur Bråvalla-festivalen inte verkade ha jämställdhet högst på sin agenda. Festivalen dominerades av män och trots att Zara slår högre på t. ex Spotify än många av festivalens huvudakter så nämndes hon knappt i marknadsföringen av festivalen.

– Jag fattar inte riktigt det här med huvudakter. Hur bestäms det? Jag hoppas verkligen att festivalen har något genustänk. Personligen tycker jag att det är mycket roligare att kolla på någon brud, än killar som alltid är överrepresenterade, sade Zara Larrson till DN.

– Helt ärligt är jag rätt besviken. Är jag ens med på Bråvalla, det känns inte så? Jag har sett flera festivalaffischer och jag står inte med på någon. De gick ut med mitt namn rätt sent, även om jag har varit bokad länge. Dessutom ska jag spela tidigt på eftermiddagen, som såklart inte är lika coolt som att spela senare. Det är konstigt, det matchar inte riktigt?

Det här gav artisten från det förflutna, Günther, luft i lungorna och vi kunde läsa på hans Facebook-sida om Zara:

[adSpace placement=”auto”]

”Du är en av många fjortisbrudar som är världsberömda i Stockholm och som hypas maximalt men som inte kommer med hits utan endast en massa tjafs”.

I helgen var Zaras spelning på Bråvalla, och hon svarade upp mot både Günther och näthatarna:

– Jag säger bara fuck Günther, fuck alla kvinnohatare.

(Vi håller med dig, Zara.)

 

Under tiden satt DJ Ananas och pillade ihop en mashup mellan de båda artisterna. SÅ roligt! 😉

Hannah_byline_veckorevyn3