in

Du MÅSTE läsa hur Kylie Jenners morgonrutin ser ut (vi hade aldrig orkat!)

kylie dragare

Att yngsta systern i Kardashian-klanen Kylie Jenner har mycket att göra visst vi redan, men hon är sjukt effektiv också! Vi får i alla fall inte gjort lika mycket på morgonen som Kylie. Mer

Kylie Jenner, 19, är mer än upptagen med sitt sminkmärke Kylie Cosmetics som snabbt blivit ett av de mest populära sminkmärkena folk vill ha. Varje gång hon släpper ett nytt ”Kylie Lip kit” säljer det slut på nolltid, och hennes ögonskuggspaletter har också varit megapoppis när de släppts.

Samtidigt postar hon grejer på Instagram och Snapchat hela tiden där vi får se henne hänga med vänner, köra runt i glassiga bilar, umgås med pojkvännen Tyga och såklart spendera tid med sin familj. Som sagt, hon är upptagen!

Och det mest provocerande av allt är att hon är sjukt effektiv på morgonen också. Medan vi vanliga dödliga människor snoozar fem gånger för mycket, kletar på lite smink i all hast, tar på oss kläder som ligger högst upp i lådorna och slänger i oss lite frukost om vi hinner så är Kylies morgonrutin lite mer omfattande.

I ett samtal med Violet Grey berättar Kylie om sin morgonrutin (som inte börjar senare än åtta) med att hon vaknar till en eldstad som finns i hennes rum (ja, vi är avis). När hon kliver upp börjar hon direkt lägga på makeup.

– I mitt sminkrum finns det en massa lådor fulla med smink som jag sällan använder eftersom jag använder samma produkter varje dag.

Vi har också smink vi knappt använder, men vi gissar på att Kylies samling är en aning större än våra.

När hon är klar med sin makeup går hon vidare till köket för att göra frukost. Och den är ganska långt ifrån vår frukost också som i sin höjd består av typ smörgås, gröt och kaffe. Hon lagar nämligen ägg, ris och korv till frukost (dock är äggen och riset mest till Tyga, eftersom hans mamma brukade göra det till honom – naw!). Till det dricker hon en kaffe Americano med mandelmjölk.

Efter frukosten? Sociala medier-time.

– Först kollar jag alla mina meddelanden. Jag brukar ha ganska många eftersom jag har många familjemedlemmar och vi har en stor gruppchat. Den vi skriver mest i är med mina tre äldsta systrar (Kim, Kourtney och Khloé reds. anm.), Kendall och min mamma. Sedan har vi en gruppchat med den gruppen plus Scott, och sedan har vi en separat med den gruppen plus Rob.

Och det tar inte slut med telefontiden där.

– Sedan kollar jag Instagram snabbt för att se vem som finns i mitt flöde. När jag vill kollar jag Youtube för att se vad folk säger om Kylie Cosmetics, bara för att se vad jag kan förbättra. Vissa människor säger elaka saker med flit bara för att få visningar.

Efter att hon kollat klart det här kör hon på med några möten med Kylie Cosmetics.

Och allt det här gör hon innan tio! Kom också ihåg att när Kylie säger att hon kollar sin Instagram lite ”snabbt” så tar det nog fortfarande ett tag, eftersom det kanske händer lite mer där är i våra flöden.

Puh! Det är tufft att vara superkändis.