in

Du måste läsa de här fina historierna om girls supporting girls

tjejer stottar tjejer dragare

Efter att en användare på Twitter berättat en gullig historia om hur en främmande tjej hjälpt henne hitta ett nagelställe började fler dela med sig av girls supporting girls-historier. Det är det bästa du kommer läsa idag! Mer

Att tjejer motarbetar och trycker ner varandra är allt annat än sant, det är en gammal lögn som setts som en sanning alldeles för länge. Vi stöttar, hjälper och hyllar varandra, och är dessutom grymma på att ge varandra komplimanger, om man någon gång behöver en självförtroendeboost är det bara att ställa sig i toalettkön på en klubb mitt i natten. Alla vet att man hittar tillfälliga (kanske oftast lite tipsy) vänner där!

Vi är också bra på att vara givmilda mot varandra och att hjälpa varandra när vi behöver det. Det märkte inte minst Twitter-användaren Ghostgrl. När hon såg en tjej som hade fina naglar gick hon fram och frågade var hon hade gjort dem, skriver Bustle. Tjejen googlade genast upp stället och visade till och med bild på hur byggnaden såg ut, så att Ghostgrl verkligen skulle komma till rätt ställe. Så snällt!

Flera började sedan dela med sig av sina historier om hur tjejer hjälpt tjejer, och jag lovar er – man blir alldeles glad av att läsa dem!