in

VeckoRevyn har hittat drömjobbet! – Nu kan du bli Instagram-fotograf i Australien

nyingress

Älskar du att Instagramma? Älskar du dessutom varma stränder, salta bad och känguruer? Då kan jobbet som Instagram-manager i Australien vara något för dig.

Mer

Det är hårvårdsföretaget Aussie som söker en Instagram-manager i Australien. Arbetet går ut på att driva Aussies Instagram-konto @aussiehairofficial och att på kontot porträttera sin vardag i Australien. Kontot sköts i dag av bloggaren Hanna ”Hannalicious” Friberg men hon ska snart sluta och Aussie söker därför hennes efterträdare.

– Här tar vi steget fullt ut och ger våra fans chansen att söka drömjobbet som vår nästa Instagram-manager i Australien, och därigenom själva vara med och bidra till bilden av vårt varumärke. Vi ber fansen att bygga varumärket tillsammans med oss och det är fantastiskt att se att de tar uppgiften på största allvar, säger Aussies pr-chef Ania Bielecka i ett pressmeddelande.

För att vara med och tävla om drömjobbet ska du skicka in eller instragramma tre bilder som du tycker fångar känslan av ”Aussie world” och tre bilder som du tagit själv som fångar känslan av dig. Mer information om tävlingsvillkoren hittar du här.

För att söka jobbet måste du vara över 18 år och antingen bo i Australien eller vara beredd att flytta dit för jobbets skull.  Jobbet är en deltidstjänst och lönen är 15 000 svenska kronor. Sista ansökningdag är den 15 december.