in

Detta hacket kommer göra det superlätt att få bort sand från dina fötter

sandiga fotter dragare

Det här kommer underlätta våra stranddagar så mycket! Mer

Att spendera en solig och varm dag på stranden är ju underbart. Ännu bättre är det om vattnet är så pass varmt att man faktiskt kan gå i och bada när man känner för det (utan att typ frysa ihjäl). Något som inte är lika härligt dock är ju när man ska hemåt och det känns som om halva stranden sitter fast på ens fötter.

Det spelar ingen roll om man tar sin handduk och försöker borsta bort all sand, eller om man doppar fötterna i vattnet för att sedan snabbt torka dem och sätta fötterna i skorna. På något sätt hinner sanden dit igen ändå.Och sandiga fötter i skor är INTE skönt.

Tur att det finns hack för cirka allt här i världen då!

Föräldrar på communityt Mumsnet kom på ett hack för att snabbt kunna ta bort all sand från deras barns fötter, skriver Cosmopolitan. Och eftersom resten av världen har lika sandiga fötter som fyraåringar vill ju vi också ta del av det.

Allt du behöver göra är att pudra på barnpuder på fötterna, gnugga in det (det suger upp all fukt) och sedan ta en handduk och borsta bort sanden. Voilá! Du behöver inte längre sticka ner sandiga fötter i dina skor.