in

Det här planet tar dig på en 24-timmars partyresa – så du får fira nyår två gånger!

nyar

Om du letar efter ett riktigt episkt nyårsfirande har vi hittat det åt dig! Mer

Har du fortfarande inga planer inför nyår? Är alla vänner upptagna med deras partner eller andra kompisgäng, eller är du helt enkelt inte sugen på att fira in det nya året som du alltid gör? Då är det här det perfekta nyårsfirandet för dig!

PrivateFly erbjuder en nämligen att fira in 2018 med stil, två gånger om! Du får uppleva ett firande som inget annat (med en prislapp som heter duga) under 24 timmar.

”Du kan njuta av ett dygns firande och tolvslaget i Sydney. Sen, om du orkar (och har budgeten), kan du hoppa på ett privatjet till Honolulu och göra allt en gång till”, skriver PrivateFly på sin hemsida.

fyverkerier

Att ha en festlig nyårsmiddag med fyrverkerier i Australien, följt av en eftermiddag på Hawaiis stränder? Eh, ja tack! Om jag hade haft nästan 2,5 miljoner kronor (att hyra ett plan kostar visst) över hade jag lätt bokat den här resan.

– Detta är det ultimata sättet att fira in 2018, på två av världens mest glamourösa ställen, säger Carol Cork, marknadschef för PrivateFly.

Som sagt, ska bara vinna på lotto först!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss