in

Det här är det populäraste stället på Airbnb – du kommer vilja boka en natt direkt

airbnb dragare

Kan det bli mysigare? Svar nej! Mer

Att Airbnb har underlättat semestrar och låter folk upptäcka nya områden som inte är typiska turiststråk är ju en sak som är säker, och det populäraste stället på Airbnb är definitivt annorlunda än ett vanligt hotellrum.

Enligt Today Show så är det nämligen en (megamysig) trähydda folk allra helst vill bo i. Trähyddan ligger i Atlanta, USA, och byggdes för 18 år sedan av miljöaktivisten Peter Bahouth.

1
Foto: Airbnb

– Jag har försökt förstå varför den har blivit så populär. Jag tror att det är ett bra sätt för folk att komma ifrån en komplicerad värld, säger Peter till Today.

Trähyddan består av tre olka små hus. Man når sovrummet genom träbron från vardagsrummet, och om man inte är rädd för att mysa ute under täcket på natten så går det att rulla ut sängen på en liten balkong. Snacka om att sova under stjärnorna!

4
Foto: Airbnb
5
Foto: Airbnb

Om du är sugen på att besöka trähyddan är det dags att ställa sig i kö. Över 300 000 personer kollar på sidan varje månad, och 147 052 personer sparar trähyddan till deras önskelista på Airbnb. Att sova en natt i trähyddan kostar drygt 3000 kronor.

3
Foto: Airbnb

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss