in

Det finns tre saker som är totalt förbjudna i Disney-filmer – kan du gissa vilka?

Disney-filmer

Disney, en magisk värld där allt är möjligt… eller? Inte riktigt faktiskt. Det finns tre saker som är totalt förbjudna i nya Disney-filmer. Mer

Det finns såklart massa saker och aktiviteter som aldrig har förekommit i någon Disney-film. Prinsessor med större kroppar eller prinsessor vars hy och hår inte är flawless, till exempel. (Det skulle vi gärna se *hint hint Disney*) Och vi har tack och lov heller aldrig sett droger, sex eller hört mängder av svordomar. Det är trots allt filmer för barn, även om vi twenty-somethings älskar att kolla på Disneyfilmer minst lika mycket som kidsen.

Det här är förbjudet i Disney-filmer

Men, det finns framförallt tre saker som Disney helt förbjuder i alla sina filmer som görs nuförtiden. I en intervju med Ain’t it cool news berättar regissören David Lowery, som har gjort filmen ”Pete’s Dragon” att det finns några saker som Disney uttryckligen förbjuder i sina filmer.

– När du skriver ett kontrakt med Disney står det uttryckligen att din film inte får innehålla halshuggning, spetsning eller rökning. Det är de tre saker som är totalförbjudna enligt avtalet, säger Disney-filmsregissören David Lowery.

Så nu vet vi det! Vi lär inte få se några avhuggna huvuden, kroppar som spetsas eller personer som röker i kommande Disneyfilmer. (Skönt ändå!)

Är du en Disney-expert? Då kanske du har koll på de här 17 gömda Disney-överraskningarna från våra favvo-filmer?