in

Den populära klister-bh:n smälte fast på brösten – lämnade sår efter sig

bh dragare

Har du en sån här bh hemma? Då ska du vara extra försiktig! Mer

De senaste månaderna har videos dykt upp på ens sociala medier som marknadsför en klister-bh från Sneaky Vaunt man justerar själv beroende på hur mycket klyfta man vill ha. Känns det bekant? Du har säkert sett den både en och två gånger i ditt Insta-flöde.

Som med alla hypade grejer dyker det såklart upp kopior, så och på den här bh:n. Några kanske bra, några definitivt mindre bra – som Jami Jessop fick erfara.

Hon köpte en kopia som fungerar likadant som originalet från Sneaky Vaunt från företaget Tidetell på Amazon. Man klistrar på bh:n och justerar klyftan genom att dra i ett snöre. Det gick dock inte riktigt som Jessop tänkt sig, då bh:n smälte fast på hennes bröst. I en Facebook-post som under de senaste dagarna blivit viral berättar hon:

”Jag har aldrig tidigare i mitt liv känns så här mycket smärta. Bh:n du ser är det som gjorde detta och jag vill aldrig att någon ska uppleva det jag har och jag kommer definitivt aldrig köpa den här sorten igen. Det står ’rekommenderas inte för hetta för att bh:n kommer åka av’, jag bar den och den åkte INTE av, det var fastlimmad till mina bröst. Jag var inte i värme mer än två sekunder för att gå från bilen och in för att hämta några saker innan jag behövde åka och den lilla tiden gjorde att jag inte kunde få av bh:n.”

Jessop visar bilder på hur hennes bröst ser ut efter att ha varit tvungen att dra av bh:n, och vi säger bara aj, aj, aj.

bh1
Bildkälla: Jami Jessop
bh2
Bildkälla: Jami Jessop

Som sagt är detta en kopia på Sneaky Vaunts bh, men vi kan ju inte säga att detta inte kan hända med den heller. Men, om du skulle köpa en sån här bh ska du tänka på att vara extra försiktig.

Vi har sökt företaget för en kommentar.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss