in

Den nya tatueringstrenden är coolare än någon annan vi sett innan (om den nu fungerar…)

tatuering dragare

Tatueringar är gaaanska permanenta (om man inte vill genomgå en smärtsam process och ta bort en man ångrar), och den senaste tatueringstrenden ska inte bara låta en se tatueringen för resten av ens liv – man ska kunna höra den också. Mer

Genom det nya företaget Skin Motions app ska man nu kunna höra sin tatuering. Företaget är grundat av tatueraren Nate Siggard, som nu alltså hävdar att han kommit på ett sätt att göra så man kan höra tatueringar som ser ut som ljudvågor. På hemsidan står det: ”Vad är mer personligt, mer permanent, och mer meningsfullt än en tatuering? En tatuering du kan höra.”

Appen ska lanseras nästa månad och kunder kommer kunna ladda upp ett ljudklipp i appen (upp till en minut), köpa tatueringen som skapas och sedan få den tatuerad av en Skin Motion-certifierad tatuerare. När den är klar kommer du kunna använda appen och spela upp din tatuering.

Jag ska vara ärlig och säga att jag är väldigt skeptisk till det här. Ljud skapar bilder på ljudvågor, det är inte bilder på ljudvågor som skapar ljud. Och om en ljudvåg är starkare än de andra är det det enda den är – starkare och högre. Att någon går upp i ton när de säger ”jag ÄLSKAR dig” (för att komma med ett cheesy exempel) gör inte att ljudvågen ändrar form på något sätt förutom att den blir större. Eller? Jag kanske har helfel.

För att se mer om det här (och höra tatueringar, om det nu är det vi hör och inte bara ett förinspelat ljud) kan du titta på videon nedan.

Var tror du om det här? Diskutera gärna i vårt kommentarsfält på Facebook. Och om min teori är fel får du gärna förklara hur det fungerar, jag har bara spekulerat här! 🙂

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss