in

Den här tröjan har en väntelista på 30 000 personer (ja, det är sant!)

cardigan vantelisa

Franska märket Sézane har en väldigt populär tröja! Mer

Att den världskända it-väskan Hermès Birkin har en lång väntelista är t föga förvånande. Men att en vanlig cardigan har 30 000 personer på väntelistan får oss verkligen att höja på ögonbrynen.

Det är ”Barry cardigan”, 940 kr, från det franska märket Sézane som lyckats med bedriften att bli så populär att den har en väntelista som heter duga.

Tröjan är en del av Sézanes permanenta kollektion La Liste, som består av ikoniska franska plagg, skriver Refinery29. Den blev snabbt populär med tanke på att den lanserades först i september i år, i färgerna svart, grå, benvit och ljusrosa. Barry cardigan har sedan dess sålt slut ett flertal gånger.

Om du vill försöka få tag i denna cardigan under den korta stund de finns inne i lager kan det vara bra att veta att produkter kommer in på sajten onsdagar klockan 16 svensk tid.

Sézane shippar till Sverige, men i sann Frankrike-anda så är hela sajten på franska. Så det kan vara bra att ha en fransktalande kompis (eller Google translate) i närheten om du är sugen på att klicka hem något!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss