in

Den här matteuppgiften gavs till 7-åringar – men INGEN kan lösa den!

matte dragare

Ett matteuppgift från Singapore har blivit viral eftersom ingen kan lista ut svaret. Mer

Om du trodde att du var dålig på matte innan så får du verkligen beviset nu. En skoluppgift som delats ut till sjuåringar (!) i Singapore har gett hela internet panik, eftersom vi alla tydligen suger på matte.

Frågan är i form av ett cirkulärt pussel, där man ska fylla i de tomma rutorna med rätt numer. Vi fattar dock inte vad det är för mönster som siffrorna står i, och det finns ingen information eller ledtråd om hur man ska lösa frågan, det ska man tydligen bara kunna.

Mashable hittade ett liknande pussel i en matteblogg som görs av en kille som gillar mattepussel (för det kan man tydligen göra), men trots likheterna så är siffrorna olika vilket betyder att ingen vet vad svaret blir på sjuåringarnas uppgift. Vet de själva vad det är?

Om du lyckas klura ut den här uppgiften, feel free att dela med dig av svaret – vi blir nämligen tokiga här borta.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss