in

Den här Lush-produkten gör att det börjar växa plantor (!) i duschen

lush vaxa duschen

Dags att ta en extra koll i badrummet, kanske? Mer

Märket Lush har produkter för många olika ändamål. De har dock inte gett sig in växtbranschen, i alla fall inte medvetet. Nu rapporterar dock flera personer på *internet* om att små plantor har börjat växa i deras avlopp efter att ha använt en Lush-produkt i duschen. Nämligen Wiccy Magic Muscles massagekaka.

Det som är boven i dramat till de här växterna är de små bönorna du ser i massagekakan. När massagekakan blir mindre i takt med att man använder den faller bönorna ur, och istället för att slänga dem i en papperskorg har folk istället låtit dem följa med ner i avloppet.

tumblr
Bildkälla: shitiseeontwitter.tumblr.com

– Vi använder organiska adzukibönor för att skapa en textur i massagekakan, så att du får små pärlformer som kan massera musklerna. För att bönorna ska kunna gro måste de ha lämnats i duschen i några dagar. Resultatet folk fått visar bara hur fräscha ingredienserna faktiskt är, säger Helen Ambrosen, medgrundare av Lush, till BuzzFeed.

Och ja, Wiccy Magic Muscle massagekaka verkar ju verkligen vara gjord på färska ingredienser. Om man läser på om adzukibönorna kan man till exempel få reda på att den just kan groddas. Hur den ska förvaras? Torrt och ej över normal rumstemperatur. Med andra ord inte i ett badrum, och särskilt inte i badkaret eller duschen.

Wiccy Magic Muscles massagekaka ska heller inte användas som en duschtvål, då det är just en massagekaka. Så om du har en sådan massagekaka liggandes i badrummet är det nog dags att förflytta den till ett bättre lämpat ställe i hemmet.

imgur

Men om du vill ha en grön liten kompis i duschen kan ju inte vi hindra dig.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss