in

Den här fan-teorin om Rachel i ”Vänner” får oss verkligen att undra

friends

Vänner, en klassisk serie många av oss älskar och aldrig tröttnar på. Med film och serier följer ofta olika fan-teorier och nyligen började en ny fan-teori om serien spridas på Twitter. Och den får oss verkligen att fundera – men framförallt får den oss att tycka synd om Rachel! Mer

Teorin som florerat på Twitter på senaste konspirerar kring att hela serien ägde rum i Rachels (Jennifer Anistons) huvud. Serien är alltså en del av en dröm som orsakats pågrund av ångest över hennes vigsel med Barry (Rachel gör sin debut i seriens första avsnitt i brudklänning efter att ha lämnat hennes förlovade vid altaret.)

Teorin kom i samband med en tweet som delades för några dagar sedan:

Twitter-användaren Ted Fox reflekterar över varför Rachel Green är den enda på DVD-boxen för seriens fjärde säsong som har öppna ögon. Twitter-användaren skriver i sin tweet att han kräver teorier kring detta och har fått ett stort antal svar. I Twitter-tråden delas mer eller mindre seriösa teorier men de finns en teori som fångat mångas uppmärksamhet och får oss att haja till. En användare skriver:

– Här är min teori: Rachel Green hade en dröm natten innan hennes bröllopsdag. Hon ville inte gifta sig med Barry, så hon hade en ångest-dröm om det. Hon skapade en fantasi i huvudet om de fem andra vännerna, för att undkomma sin bortskämda, fängslande, framtida liv – och att behöva gifta sig nästa dag. Hela serien var hennes mardröm.

Stackars Rachel! Denna teori får oss verkligen att fundera! Kan det verkligen vara sant? Vad tror ni?

 

 

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss