in

Hon reste jorden runt med sin bebis (så inspirerande!)

puffresa

Är det för sent att resa när man fått barn? Nej nej nej! Den här lilla familjen tog med sin 10 veckor (!) gamla bebis och åkte på en 10 månader resa till Taiwan, Singapore, Indonesien, Malaysia, Vietnam, Hong Kong, och Australien. Vi vill också! Mer

pass

När sjuksköterskan Karen Edwards och hennes kille Shaun Baynes bestämde sig för att hyra ut sitt Londonhus, och resa till Nya Zealand med sin tio veckor gamla dotter Esmé, var det många som höjde ett ögonbryn. Eller två.
Karen skriver på sin blogg Travel Mad Mum att folk tyckte att hon var galen. Man kan väl inte resa med en bebis?

Men Karen och Shaun hade bestämt sig, så det åkte så klart!
Karen var föräldraledig och Shaun hade lagt undan pengar ganska länge för att kunna åka.

Att resa med en bebis var verkligen inte hundra procent lätt alla gånger. ”Att vara i samma rum kan vara jättejobbigt och tupplurerna är få”, skriver hon på bloggen, men paret ångrar ingenting.

– Jag kan inte stå ut med tanken på att inte ha några resplaner när vi kommer hem, skrev Karen innan familjen lämnade Asien för att återgå till Londonlivet.

[adSpace placement=”auto”]

Hur fungerade resandet för bebisen då? Karen berättar att Esmé är så van vid att resa att det är mycket konstigare för henne att vara hemma.
– Det märkligaste med hela resan var att komma hem. Esmé har aldrig bott någonstans under en längre period eftersom vi alltid flyttade från hotell till hotell, säger Karen.

trappa

apa

trav

bad

Bildkälla

Tack till Distractify.