in

Den här barens skylt är klockren – men det är så sorgligt att den behövs

bar dragare

Snubbar fortsatte att sexuellt trakassera den kvinnliga bartendern – då fick personalen nog. Mer

En utekväll ska vara rolig och härlig, men som kvinna är det inte ovanligt att få ovälkomna kommentarer eller utsättas för sexuellt ofredande av män. Som kvinnlig bartender är man extra utsatt och det kan vara svårt att komma undan.

På en bar i Exeter, England tröttnade man på hur manliga kunder sexuellt trakasserade den kvinnliga bartendern, så de anställda gjorde en skylt för att påminna kunder om varför den kvinnliga bartendern faktiskt är trevlig mot dem.

Alternativen är: A) ”Hon är okontrollerat sexuellt attraherad till dig”. Och B) ”För att det bokstavligt talat är hennes fucking jobb ditt kräk”.

Som ni kanske gissar är det alternativ B som är rätt.

The Beer Cellar, som baren heter, la upp bilden på Twitter och skrev: ”Detta är definitivt vår favoritskylt i baren. Och om snubbar kunde sluta försöka kyssa vår kvinnliga bartender hade det varit toppen.”

Illustratören Charlotte Mullin är den som skapat skylten, och inspirationen bakom den kom från hennes erfarenhet att jobba inom handel i sex år.

– Du är naturligtvis pressad att ge kunderna service i toppklass, och många människor tolkat vanlig trevlighet som ett romantiskt intresse, säger hon till Mashable och fortsätter:

– Jag ville göra det klart att den kvinnliga personalen är snäll mot dig för att de måste vara det! Och, såklart, de flesta av oss är anständiga människor och skulle vara snälla mot dig ändå, men det betyder inte på något sätt att vi vill dö för din kuk.

AMEN.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss