in

Demi Vincefi är VeckoRevyns nya bloggare: ”Mode, fotografi och en stor dos humor”

blogg demi vincefi

Välkommen Demi Vincefi, VeckoRevyns nya bloggare! Mer

Beskriv dig själv med 3 ord!
Helt jävla skogstokig.
Vem är Demi?
Demi är din kreativa källa till inspiration när du känner att vardagen är trist och grå, eller din extra dos pepp under en glad dag. Hon är en person som ryser av att skriva om sig själv i tredje person och älskar allt som har med aioli, smör och grädde att göra.
Vad skriver du om i din blogg?
Jag skriver om mode, fotografi, kärlek!!! och livsstil förstås.
Vad kan man förvänta sig av din blogg?
Genuinitet, originalitet, en STOR dos humor och massa massa massa bilder.


Vad jobbar du med?

Jag jobbar som Content Creator på ett företag som heter Sellpy! Vi hjälper privatpersoner och företag att sälja sina plagg och prylar, och jag har hand om allt kreativt skapande från att skapa tunnelbaneannonser till att designa pop up-butiker.

Hur ser en drömdag i ditt liv ut?
Jag vaknar upp med mina bästa vänner någonstans varmt och trevligt, kanske Mykonos? Sedan äter vi en dunderfrukost- helst något där man kan inkludera aioli, smör eller grädde. Efter det drar vi och klättrar och käkar lunch på någon härlig bergstopp. På eftermiddagen cruisar vi runt i en cab och någon av mina snälla vänner låter mig plåta dom under golden hour innan vi åker vidare till en bar där vi äter nachos på bardisken och dricker drinkar hela kvällen. Jag vaknar såklart upp helt bakisfri dagen efter.
Ditt bästa girlpower-tips?
Säger som Audre Lorde, ”I am not free while any woman is unfree, even when her shackles are very different from my own”. Vi måste värna och tänka på ALLA kvinnor. Hela tiden! I alla möjliga val vi gör.

Just nu får du ett lyxigt kit från Estelle & Thild när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för inspiration, skratt,

nyheter och tävlingar!