in

De här underkläderna har en väntelista på 30 000 personer (!)

everlane underlader

Märket Everlane har verkligen förstått vilka underkläder som går hem, deras nya kollektion har nämligen en väntelista på 30 000! Mer

Det första jag gör när jag kommer hem efter jobbet är att ta av mig min BH – och jag gissar på att jag inte är ensam. Det är obekväma byglar, axelband som inte sitter där de ska, spets som kunde varit skönare. Eko-vänliga företaget Everlane släppte i veckan en minimalistisk kollektion med underkläder med komfort i fokus. Men, om man vill haffa trosor eller BH får man ha tålamod – väntelistan ligger nämligen på ungefär 30 000 personer!

Kollektionen innefattar fyra olika typer av trosor (string, bikinimodell, hipster och hipster med hög midja), en bygellös BH och en body. Hela kollektionen är dessutom gjord i bomull så alla kroppsdelar får andas.

Ett inlägg delat av Everlane (@everlane)

Tillsammans med lanseringen skickade Everlane ut ett brev signerat av deras kvinnliga anställda med deras mission bakom kollektionen.

Ett inlägg delat av Everlane (@everlane)

Vi säger heja! Och hoppas på att väntelistan minskar…

Just nu får du ett lyxigt kit från Estelle & Thild när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för inspiration, skratt, nyheter och tävlingar!