in

De bästa inrednings-hacksen för dig som bor i andrahandslägenhet!

inredningshacks för andrahandsboendet

Många av oss har testat på, eller bor för närvarande, i en andrahandslägenhet. Att bo i andra hand sätter vissa käppar i hjulet när det kommer till inredning, då lägenheten kanske redan är möblerad eller man exempelvis inte får spika i väggarna. För att inreda ditt andrahandshem så personligt och mysigt som möjligt, trots dessa hinder, följ dessa tips! Mer

För musen över bilderna för mer information.

Statement-golvlampor

En snygg golvlampa behöver inte kosta skjortan och den gör en betydlig skillnad för hela rummet. Med rätt ljussättning kan man skapa mysig stämning samt komplettera rummets övriga belysning. Ett första prio vid inflytten!

Personliga tavlor

Får du inte göra hål i väggarna så tejpa upp posters för en cool retrolook, eller använd dig av häftstift. Väggprydnader är inredningsdetaljerna som gör rummet personligt så satsa därför på tavlor som passar dig – gärna intressanta tavlor som sticker ut!

Säg det med en prydnadskudde!

Fina prydnadskuddar är ett enkelt sätt att göra ditt andrahandshem mer personligt. Dessutom gör prydnadskuddar i sängen eller soffan att rummet ser mer ombonat ut. Ett tips är att leta efter kuddar i olika mönster och storlekar för att skapa en inredning som känns som du, inte som personen du hyr lägenheten av.

Ljusstakar lyxar till

Ljusstakar finns i alla möjliga prisklasser, men du kan lätt hitta riktigt fina för en eller ett par hundralappar. Det är inte bara hur mysigt som helst att tända ljus (speciellt nu på hösten), utan ljusstakar är även enkla inredningsdetaljer att ta med sig mellan flyttarna.

Använd kläderna som inredning!

Veckorevyn.com har tidigare skrivit om hur man kan göra kläderna till en del av sitt hem. Detta är ett särskilt bra inredningshack för dig som bor i andrahandsboende, för kläderna hänger ju alltid med! Lägg fram snygga hattar, häng upp skinnjackan och snyggaste blusen på en klädhängare samt låt favoritbootsen stå framme för ett mer än personligt hem!

Sidan innehåller köplänkar.