in

Därför ska du bli vän med dina kollegor – fördelarna är SJUKT bra

kollegor dragare

Håller du dig mest för dig själv på jobbet och undviker dina kollegor? Då ska du nog tänka om! Mer

Vi spenderar den mesta tiden av våra dagar på jobbet, så att tro att det är bäst att hålla det åtskilt från resten av vårt liv – eller rättare sagt hålla kollegor från vänkretsen – är lite av ett misstag. Det finns nämligen en sjukt stor fördel med att vara vän med sina kollegor.

En ny studie visar att ens prestationer kan bli bättre på jobbet om man är vän med sina kollegor. Studien visar att man kommer på bättre idéer och trivs bättre på jobbet.

– När anställda får chansen att socialisera sig med varandra är det mer troligt att man skapar bättre relationer, vilket kan öppna dörren för att byta idéer, säger Michael J. Tews vid Penn State som ledde studien, skriver Hellogiggles.

Allt detta låter ju väldigt rimligt. Det är roligt att vara en del av ett team och det blir ju lättare om man är vän, eller i alla fall kommer överens med, sina kollegor. Och inte minst att tiden man är på jobbet blir roligare om man är omgiven av en massa vänner också.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss