in

Då kommer SVT börja sända Skam säsong 4 (vi behöver inte vänta länge!)

säsong 4 skam

I fredags släpptes äntligen trailern för Skam säsong fyra. I och med det fick vi också veta att Sana är säsongens huvudperson, och att NRK börjar sända säsongen idag, måndag 10 april, klockan 13:28. Nu vet vi också när SVT börjar sända Skam säsong 4! Mer

Vi har längtat så länge på att fjärde säsongen av Skam ska börja, och nu när vi vet att det snart äntligen är dags byggs förväntningarna på ännu mer. Särskilt eftersom det tyvärr har kommit fram att detta är sista säsongen av succéserien.

Men, det är ju faktiskt fortfarande en hel säsong som väntar oss, och då NRK geoblockat alla utanför Norge att kunna se Skam är det många som förlitat sig på att SVT skulle vara snabba på bollen och börja sända Skam säsong 4 så fort som möjligt. Och det gör de också! På lördag 15 april, påskafton alltså, sänds första veckoavsnittet av Skam.

Är du ett äkta Skam-fan som inte kan vänta till dess? Här är en guide på hur du ser Skam säsong 4 från Sverige trots geoblockningen.

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss