in

Chefredaktör-Fridah väljer: 10 saker som gör vintern lite härligare

listan vinter

I varje nummer av tidningen VeckoRevyn väljer chefredaktör Fridah Johansson ut de hetaste grejerna just nu! Här är 10 saker som gör din vinter lite härligare. Mer

1. Klittrevolution

Clit Co. Foto Ylva Wikström

Smyckesmärket Clit Co. vill att vi ska ta bort tabut om kvinnans anatomi, närmare bestämt klitoris. Med sina smycken i klitorisform hoppas grundaren Amanda Netcher att de ska vara början på klittrevolutionen. Att prata och informera om klitoris är ett sätt att utjämna den sexuella ojämlikheten som finns mellan könen. Clit Co. skänker även 50 kronor för varje sålt smycke till FN:s kvinnoorganisation. Fin accessoar och välgörenhet i ett = tummen upp! Halsbandet i silver kostar 950 kr. Det finns även i 18K guld, och kostar 3 200 kr. Spana in på clitco.com.

2. För tidsoptimisten

Mockberg

Klockmodellen ”Livia Noir 38” från Mockberg bär jag gärna för att kunna hålla koll på tiden och vara stylish samtidigt. Jag gillar armbandet i mesh lite extra mycket! Pris 1 699 kr. Läs mer och köp här.

3. Lättmatchat

Lescarf

Lescarf har stilrena scarfs som passar lika bra runt halsen som i håret eller knuten på handväskan. Jag har fastnat för detta mönster! Pris 900 kr.

4. Festligt mode

Lindex

Den årliga strugglen med att gå på fester mitt i vintern är ju att man vill vara fin men ändå inte frysa. Lindex löser det perfekt med en tröja med högre krage under en tunn, silkig klänning med spagettiband. Om du inte vill gå barbent kan du alltid piffa till outfiten ytterligare med glittriga strumpbyxor! Rosa tröja, 299 kr. Röd klänning, 299 kr.

5. Glittriga naglar

Isadora

Jag målar gärna våra naglar med Isadoras ”Supernova”-lack. Pris 79 kr. Läs mer och köp här.

6. Mys i mörkret

Granit

Kalla vinterdagar kräver mys och levande ljus! Denna ljusstake med fin och annorlunda form kommer från Granit och kostar 99 kr, ljuset kostar 59 kr.

7. Skimra i guld

Becca

Jag ser oändliga möjligheter med ”Goddess Gold Lava” från Becca. Förutom att använda den som highlighter skimrar jag gärna i guld på ögonlocken, i dekolletaget och varför inte på läpparna? Pris 395 kr.

8. Kuddkrig

Sephora

Dessa produkter gör garanterat badrumshyllan lite tjusigare. Duschgel och lotion i ”Pillow battle” från Sephora kostar 130 kronor respektive 125 kronor och doftar nytvättade lakan.

9. Kontraster

Sophie by Sophie

Sophie by Sophie har i sin senaste kollektion fokuserat mycket på kontrasten mellan mjuka pärlor och robusta kedjor. Armbandet ”Pearl Chain Bracelet” fångar verkligen in det! Pris 2 100 kr.

10. Jeans på jeans

Gestuz

Just nu känns det helrätt att satsa på en look i jeans. Gestuz har nailat det med en mörk tvätt. Skjorta 1 399 kr, jeans 1 199 kr.