in

Carpool karaoke med Miley Cyrus är äntligen här – och det är allt vi någonsin drömt om!

miley cyrus carpool karaoke

Okej, det här kan vara den bästa Carpool karaoken typ någonsin? Mer

En ny Carpool karaoke med James Corden har kommit ut och denna gången är det ingen mindre än Miley Cyrus som gästar honom. Jag vet inte hur det är med er, men jag har varit ett fan av Cyrus sen typ Hannah Montana-tiden. Hennes röst är fan-tas-tisk!

Cyrus och Corden bjuder på Can’t stop, The climb, Party in the USA och Wrecking ball. Och självklart artistens två nyaste hits Younger now och Malibu. Gåshud utlovas!

Cyrus berättar om hur dålig hon är på att köra bil och att den senaste gången hon körde in i något krossades HELA hennes bakruta. Självklart gör också hennes, nästan berömda, tunga ett besök. Cyrus berättar också om hur hon har blivit den hon är idag, och att man ska embracea sitt förflutna eftersom att det formar en till den man är.

Cyrus och Corden försöker även få sig själva att gråta, pratar om hur hög Miley var när hon spelade in Wrecking ball-videon och om hennes tårar i videon verkligen var äkta eller inte.

Kolla på Miley Cyrus Carpool karaoke här nedan!

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR