in

Brukar du känna dig orolig? Här är 4 enkla knep som kan hjälpa dig slappna av

oro dragare

Att känna sig orolig eller bekymrad över något är aldrig roligt, och ofta tar det upp alla ens tankar och det känns i hela kroppen. Det kan handla om oro för framtiden, relationer, skolan eller hälsan – eller något helt annat. Men för att kunna få vardagen att fungera krävs det kunna hantera oron. Här är fyra saker du kan göra för att känna sig mindre orolig. Mer

 1. Prioritera tid för avslappning

  Om du har ett stressigt schema och många bollar i luften är det viktigt att också planera in tid för dig själv. På den tiden ska du göra något som gör att du slappnar av och släpper lite av den stressen du kanske känner. Läsa en bok, träna, pyssla. What ever works for you.

 2. Använd dig av eteriska oljor

  Eteriska oljor är superbra för att lindra oro, lavendelolja speciellt! Du kan dutta på lite lavendelolja på dina nyckelben eller på dina tinningar. Doften får dig garanterat att lugnare.

 3. Konfrontera det som oroar dig

  Att ta tjuren vid hornen är riktigt bra ibland. Istället för att fly från det som oroar sig är det bäst att bara köra på och ta an problemet head on.

 4. Skratta mer

  Skratt kan vara en jättebra naturlig källa för en gladare tillvaro för de som känner sig oroliga. När man skrattar utlöser kroppen dopamin som gör att man känner sig lyckligare.

Tack Elite daily för inspo!

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss