in

Bloggstjärnans viktiga inlägg: ”Sanningen bakom de perfekta bilderna”

elisebeta

Den norska blogg- och instagramstjärnan Sophie Elise Isachsens har hundratusentals följare som dagligen beundrande kommenterar hennes selfies. I ett uppmärksammat blogginlägg berättar hon nu om hur det egentligen går till när hon fotar sig själv – och hur mycket arbete som egentligen ligger bakom. Mer

”Sanningen bakom de perfekta bilderna”, så heter inlägget där Sophie Elise tar med sina läsare ”backstage” och visar hur hon med olika knep får till de ”perfekta” bilderna. Hon inleder inlägget med:

”Till alla er där ute som känner er pressade efter att ha läst en blogg eller scrollat igenom Instagram. Man får gång på gång höra att det inte är på riktigt, men man tror ändå inte på det. Så nu ska visa er att det inte är på riktigt genom att använda mig själv som exempel och skämma ut mig lite.”

Så här ser Sophie Elises flöde ut i vanliga fall, men hon ville visa en annan bild av sig själv på bloggen:

[adSpace placement=”auto”]

Skärmavbild 2015-12-15 kl. 15.51.55 Skärmavbild 2015-12-15 kl. 15.52.00

 

I inlägget visar hon bland annat om hur hon med hjälp av en BH med mycket push-up får upp sina bröst och även en bild på de ärr hon har från den operation då hon opererade in silikon. Hon visar hur mycket löshår hon har och påpekar att hon har lösögonfransar på sig.

Sophie Elise skriver också om hur hon står i olika vinklar för att få sin kropp att se så smal ut som möjligt och att hon ser ut på ett annat sätt än man egentligen kan tro. Hon visar också en bild på sina bristningar och berättar att hon när hon tar bilder i bikini alltid håller för dem med handen så att de inte syns.

Hon avslutar inlägget med att berätta att hon kommer att fortsätta sminka sig, dra in magen och puta ut med rumpan, men att hon ville skriva inlägget för att visa en annan bild av sig själv.

”Jag kommer att fortsätta posta tillfixade bilder, eftersom det är så jag känner mig mest bekväm. Jag tycker inte att det är något fel på att posta fina bilder på sig själv, det är samma sak som att sätta in sina finaste kort i ett fotoalbum. Men jag vill visa er att det finns fler sidor av det också, så ni inte glömmer det”. 

Sedan inlägget publicerades i söndags har det delats över 13 000 gånger. Många har hyllat Sophie Elise för texten och för att hon vågade lägga upp de oretuscherade bilderna, och visa bild på sina ärr och bristningar.

Läs Sophies Elise inlägg och se alla bilder i sin helhet här.