in

Beautybloggarens avslöjande berör tusentals – se hennes viktiga budskap

beauty

Beautyvloggaren Jordan Bone fick nog av alla elaka kommentarer och bestämde sig för att göra en video med ett viktigt budskap – var inte för snabb med att döma, vi utkämpar alla våra strider.

Mer

25-åriga beautybloggaren Jordan Bone har över 70 000 prenumeranter på sin Youtubekanal och trots att hon är ett proffs på smink så är det något annat många av tittarna hänger upp sig på – hennes händer.

Jordan har i flera tutorials nämnt att hon har fel på sina händer, men får ändå dagligen tampas med elaka kommentarer, så hon bestämde sig för att ägna en hel video åt vad som hänt och med det viktiga budskapet att vi inte ska döma varandra och att vi alla har våra utmaningar. Samtidigt startade hon hashtagen #MYBEAUTIFULSTRUGGLE.

– Att kunna sminka mig bra nog för att våga visa er är en enorm prestation för mig, säger Jordan i klippet. Vi kan bara hålla med!

Se klippet här:

Och det här är inte första gången som en beautybloggare slår tillbaka mot nätmobbare. I somras spred sig det här klippet på Em Ford som vågade visade upp sin acne-hy.

Och i våra gjorde beautybloggaren Nikkie, ett klipp om makeup shaming – en idiotisk föreställning om att kvinnor använder smink för att imponera på andra eller för att dölja att man inte är ”naturligt vacker”. Kolla in det grymma klippet här!

linnea_isaksson