in

Bartendern gav igen rejält när en kille ofredade henne sexuellt

dragarbild 1

Allt ifrån kränkande kommentarer och tafsningar till att bli drogad, inget av dessa fenomen är speciellt ovanliga idag för en kvinna ute på krogen. En lugn kväll ute på stan blir allt svårare för oss kvinnor och vi får alltid höra att vi ska ha en räv bakom örat. Visst blir man trött? Fråga bara Krystal Olsen – en bartender som gav igen rejält när en kille ofredade henne sexuellt. Mer

Krystal Olsen jobbar som bartender i New York och blev överfallen av en kund när hon försökte göra sitt jobb. Krystal delade denna obehagliga händelse på Twitter vilket snabbt fick stor uppmärksamhet – och vad vi kan se hanterade hon denna situation som en riktig boss! Nedan ser ni vad Krystal delade på Twitter:

Hon lade också upp en trottoar-mugshot på killen när han grät, som enligt uppgift togs och skickades till henne av polisen som arresterade honom. Tweeten fick snabbt stor uppmärksamhet och spridning. Krystal överöstes med stöd av människor som tycker hon agerade helt rätt i den obehagliga situationen, vi kan inte annat än att hålla med!

Tyvärr är Krystals fall inte unikt. Kvinnor världen över blir varje dag utsatta för olika typer av sexuella ofredanden och övergrepp. Men att lära sig hur man ska försvara sig mot dessa är en värdefull färdighet som kan hjälpa till med att stoppa angriparen i tid. Förhoppningvis kan Krystals fall ge människor lite klarhet i att dessa typer av sexuella ofredanden och övergrepp absolut INTE är okej!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss