in

Ashley Grahams diss mot Victoria’s Secret är SÅ klockren!

ashley graham

Ashley Graham for president! Mer

Victoria’s Secret Fashion Show må ha bättrat sig när det gäller att ha kvinnor med olika etnicitet med på catwalken, men det är fortfarande en sak som är påtaglig när man ser visningen varje år. Och det är att alla modeller fortfarande är väldigt smala, och att ingen modell är plus size.

Kända plus size-modellen Ashley Graham tog saken i egna händer och photoshopade in sig på catwalken i underkläder och, såklart, stora vingar. Och hon ser fan-tas-tisk ut!

Graham har tidigare sagt att hon absolut skulle tacka ja i att medverka i Victoria’s Secret Fashion Show om hon skulle få en inbjudan, och om märket hade modeller i storlek 12 (svensk storlek L) och uppåt.

Och vi kan bara hoppas att VS ledning lyssnar till Graham, och väldigt många andra med henne, snart och ändrar sättet de ser på skönhet. Alla kvinnor är vackra precis som de är, och det är verkligen inte en dag för tidigt att det uppmärksammas på catwalken också.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss