in

Ashley Grahams baddräkts-kollektion har inga retuscheringar — och vi säger bara äntligen!

ashley graham swimsuit for all

Modellen och kroppsaktivisten Ashley Graham har länge varit ansiktet utåt för badklädesmärket Swimsuits For All. Ashley blev trött på att kallas modig för att hon visar sin kropp i bikini och valde att göra en kampanj helt utan retuschering — och den är LIFE! Mer

Modellen Ashley Graham har länge varit ansiktet utåt för kampanjerna Swimsuits For All och har blivit en förespråkare för kroppspositivism. Ashley inspirerar för att vara bekväm i sin egen kropp då hon är iklädd baddräkt med bristningar, kurvor och celluliter. Ashley själv är dock trött på att bli kallad “modig” eller “stark” för att vara just bekväm i sin kropp och menar att kallas man modig för att våga ha på sig en baddräkt, påpekar folk i samma mening att det är något fel på kroppen i den. Ashley säger till Allure att det är definitionen av en bakvänd komplimang och något hon gör klart för sina följare på Instagram att hon inte accepterar.

When they call you ’brave’..

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Men detta stoppar inte Ashley från att fortsätta kampen för att alla kroppar ska bli normativa i reklam. Hon har bland annat skrivit en stark krönika kring varför det inte fram tills nu funnits fler kurviga kvinnor i sminkreklam, trots att ett läppstift inte kräver någon som helst storlek för att passa någon. Och hon har även poserat tillsammans med sin 53-åriga mamma i badklädes-kampanjer för att visa att skönhet kommer i alla åldrar.

I Ashley Grahams senaste kollektion i samarbete med Swimsuits For All är hon ännu en gång ansiktet utåt för kampanjen och plaggen är, precis som namnet, för alla storlekar. Lookbooken kallas Power Of Paparazzis och fångar Ashley gående längst med stranden, gatorna och lutandes mot bilar mitt i Miami klädd i badkläder, helt utan retoush. Att de valt att kalla fotograferingen för ”Paparazzi” är för att Ashley vill ta bort makten i att paparazzis anser att de fångar kändisar i deras värsta tillstånd och i ocharmiga vinklar. Kampanjen inspirerar att omfamna sin kropp, oavsett vem som tar bilden eller hur den ser ut i andras ögon.

— Den här kampanjen skiljer sig från allt jag gjort tidigare i min modellkarriär, säger Ashley och fortsätter:

— Jag hoppas att bilderna väcker en orädsla hos andra för olika typer av kroppar och inspirerar alla att vara nöjda med sin kropp och njuta av livet, oavsett vem som tittar.

power of paparazzi 1

Grahams budskap med de oretuscherade kampanjerna är att man ska känna att oavsett omständigheter, hör alla hemma i en baddräkt och att du inte behöver ändra på något för att passa in.

power of paparazzi 2
power of paparazzi 3
power of paparazzi 4

Tack för inspo, Allure!

Just nu får du ett lyxigt kit från Estelle & Thild när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för inspiration, skratt,

nyheter och tävlingar!