in

Är du ett Harry Potter-fan? Då är det här jobbet på Hogwarts en dröm!

harry potter jobb

Grattis alla mugglare, nu har vi en väg in på Hogwarts! Mer

Warner Bros. Studio är nu på jakt efter ett riktigt stort Harry Potter-fan som skulle vilja jobba på Hogwarts. Och du behöver inte ens vara en trollkarl, att vara mugglare duger gott och väl!

De mugglarna som blir anställda och får spendera sina dagar omgivna av magi kommer få jobba med ”The making of Harry Potter”-attraktionen. Studion finns i Leavesden, i Hertfordshire, England. I studion finns bland annat scenuppsättningar, kostymer och specialeffekter som använts när man spelat in filmerna om Harry Potter.

Om man vill haffa jobbet på Hogwarts (ja,ja, nästan Hogwarts då) är det dock snabba ryck. På fredag, den 22 september, hoppas Warner Bros. Studio Tours rekrytera Harry Potters största fans, för jobb som bland annat försäljningsmedarbetare, lagerarbetare och (det bästa av allt) guider.

Guiderna kommer vara ansvariga för att engagera besökarna och testa dem på Harry Potter-kunskaper. Som guide får man också naturligtvis berätta om fascinerande fakta, berättelser och hemligheter om filmerna, samt verka som ambassadör för studions attraktioner.

daniel radcliffe birthday july 23 2013 harry potter gifs hermione ron

Attraktionerna i studion är bland annat hela (!) Diagon Alley och matsalen, 900 trolldrycksbrukar fyllda med bisarra objekt och en replica av Professor Umbridge’s kontor, skriver travelandleisure.

Som guide efterfrågas, förutom att ha grymma Harry Potter-kunskaper, bland annat att man ska vara bekväm med att prata engelska, vara service-minded och duktig på att hålla tider.

Är du intresserad av att jobba på Hogwarts (vem är inte?!) kan du ansöka på studions hemsida.

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.