in

Är du en crazy cat lady? Då är den här parfymen perfekt för dig!

kattparfym dragare

Det är som att gosa med ett kattunge hela dagen lång! Mer

Älskar du katter? Då är det här den bästa nyheten på hela dagen. Företaget Demeter har nämligen skapat ett parfym som luktar kattunge. Alltsååå!

Företaget själva säger att parfymen fångar doften av värmen och det mysiga vid den purrfekta platsen, precis bakom en kattunges nacke. MYS!

Om du inte känner för att just köpa parfymen (som btw kostar 150kr för 28 ml) men ändå vill lukta som en kattunge så finns det även duschgel, body lotion och roll-on parfymolja man kan köpa.

kitten fur

Parfymen heter ”Kitten Fur” och doften var faktiskt något som VD:n Mark Crames snubblade på efter 15 år av att ha försökt skapa något som luktade kattunge-likt.

– Det var en lycklig labb-olycka som gav oss den här doften. Jag försökte blanda till något annat, men det jag fick var väldigt nära kattunge-päls. Jag gjorde några ändringar, och voilá!, säger han till POPSUGAR.

Crames berättade också via Instagram att det var hans egen katt, Dreads, som var inspirationen till parfymen. Crames mål-doft ”var en varm, lite söt, nästan krämig doftupplevelse”, precis som hans husdjur. Jag förstår inte riktigt vad kan menar med ”krämig”, men okej.

Nu kan i alla fall din livslånga dröm (jag vet att du har den) om att dofta som en kattunge gå i uppfyllelse!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss