in ,

Äntligen! Nya uppdateringen gör Tinder ännu roligare

betapufftinder

Har du tröttnat på Tinder och tycker att det är svårt att starta ett samtal med någon du har matchat med? Tycker du dessutom appen har blivit… tråkig? Nu är de nya uppdateringarna här och oj vad tummen kommer få jobba nu 😉 Mer

Nu har Tinder kommit med en ny uppdaterad version för den som vill ha ännu roligare i sitt tindrande. Enligt den nya uppdateringen 4.8.0 har det kommit hela fem nya funktioner. Se listan här under!

1. Du kan skicka GIF-meddelanden

Nu kan man skicka animerade GIF-filer från Giphy när man skriver till varandra på Tinder. Hur smart är det inte att slänga in en rolig GIF-fil när man inte riktigt vet hur man ska starta en konversation med en riktigt snygg person? Tinder visar en lista av populära GIF:ar men kan man också söka inne i appen för att hitta den perfekta för just din matchning 😉

Tinder

2. Ladda upp profilbilder direkt från mobilen!

Äääntligen! Som vi har längtat efter detta. Nu behöver man inte byta profilbild på Facebook stup i kvarten för att den ska in på Tinder utan nu kan man ta hur mycket selfies man vill och slänga upp – rakt in i Tinder. Gå nuts med kameran ikväll girls!

3. Man kan gilla meddelanden

[adSpace placement=”auto”]

Ibland hinner man inte eller orkar inte svara precis när det plingat till i mobilen. Och med nya uppdateringen har Tinder skapat ett litet hjärta bredvid textfältet där man kan gilla någons meddelande. Det är ett roligt sätt att låta din matchning veta att du tyckte om det hen skrev till dig (och så kan du svara en stund senare när du har tid…).

Tinder2

4. Större emojisar i appen!

Vem älskar inte emojis? Och nu kan man skicka ÄNNU större emojisar till sin matchning. Slängar man iväg en smiley ensam (utan text) eller ja… det du vill skicka iväg så blir den genast större än tidigare.

Tinder3 (kopia)

5. Peek & Pop i chatt-länkar i iPhone 6s och iPhone 6s Plus

Nu utökar Tinder sin support i 3D Touch. Detta hoppas Tinder kommer hjälpa personer att dela intressanta och relevanta länkar med dem man har matchat med.

Så, vad väntar du på? Dags att börja tindra!

Vill du se mer sånt här? Gör som 40 000 andra och gilla VeckoRevyn på Facebook så missar du inget!