in

Äntligen – nu får ”Djävulen bär Prada” en uppföljare!

djavulen bar prada uppfoljare

Om du är ett lika stort fan av ”Djävulen bär Prada” som oss, är det här dagens bästa nyhet! Mer

Filmen Djävulen bär Prada med Meryl Streep och Anne Hathaway i huvudrollerna hade premiär för elva (!) år sedan. Men filmen bygger ju faktiskt på en bok med samma namn, som kom ut redan 2003, och nu får den boken en uppföljare!

Det är originalförfattaren Lauren Weisberger som dyker ner i modevärlden igen, och denna gången är det Emily Charlton som står i centrum.

love job

Emily (spelades av Emily Blunt i filmen) var Miranda Priestly’s första assistent på det fiktiva modemagasinet Runway. Sedan blev hon sjuk och blev påkörd av en bil och fick inte följa med Paris (hur mycket olycka kan en människa ha egentligen?). Ja, ni vet ju hur det gick. I alla fall om ni är som jag och har sett filmen x antal gånger genom åren.

valentino

Men, nu får alltså Emily en egen bok och en chans till revansch. When life gives you Lululemons heter boken (mycket fyndigt!) och handlar om att Emily jobbar som bildkonsult. Hon hamnar i en förort till Connecticut med en före detta modell och en overksam advokat, och det är inget som Runway förberett henne på.

When life gives you Lululemons kommer ut i USA den 5 juni 2018. Och om vi har tur kommer det även den här boken filmatiseras!

thats all

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss