in

Alvina, 19, tog hjälp av Maggio-citat för att dissa en kille (genialt!)

alvina 19 maggio veckorevyn

När en snubbe ville ge Alvina Ågren pengar för att hångla med henne bestämde hon sig för att svara honom – med Veronica Maggio-citat. Mer

På nätet är det lätt att råka ut för mindre sköna eller obehagliga människor, och det var precis det som hände Alvina Ågren, 19. När hon hängde på Qruiser, ett community, fick hon ett meddelande från en kille som undrade om han kunde få lägga till henne på Kik.

– Min Kik är anonym så han fick det. Det känns inte så farligt att ge ut den då. Men jag märkte fort vad det var han ville, säger hon.

Killen, som heter Peter, frågade om de ska träffas och om Alvina vill tjäna pengar. Då bestämmede sig Alvina för att börja svara honom med citat från Veronica Maggios låtar.

– Jag har sett andra som svarar med låttexter och det är ju skitkul, så då bestämde jag mig att göra det med.

1

2

Hur kommer det sig att det blev just Veronica Maggios texter?

– Hon har många låtar och jag tycker om henne, så hon var den första som poppade upp i huvudet.

3

[adSpace placement=”auto”]

4

Alvina har lagt upp konversationen i en Facebookgrupp och visat den för lite vänner, och hon har fått roade och positiva reaktioner.

– De flesta tycker att det är helt fantastiskt. Det är kul, jag har fått så bra respons. Några vänner har också sagt att ”shit vad kul, det kanske man ska göra”.

5

6

Killen varg uppenbarligen inte ett lika stort fan av Maggio eftersom han inte förstod vad Alvina höll på med.

– Han har skrivit lite till efteråt också. Då svarade jag att han fick ge sig och att jag svarat med hennes citat. Då skickade en till bild på att han hade pengar, berättar Alvina.

7

[adSpace placement=”auto”]

8

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss