in

Älskar du chicken nuggets? Då är det här jobbet perfekt för dig!

chicken nuggets

Nu kan man jobba som provsmakare av chicken nuggets! Mer

Har du beställt 20 chicken nuggets på McDonalds och ätit upp alla själv? Är du alltid först in i köket på ditt jobb när ni får veta att det finns tårta? Eller har du gått på en fest bara för att det funnits mat? Då är du kvalificerad för det här jobbet! Företaget B&M söker nu nämligen efter en ”Chicken Nugget Connoisseur”, så om du älskar nuggets ska du söka ASAP.

nuggets

Om du tror att du skulle tröttna på att äta chicken nuggets efter ett tag är det också lugnt. Även om tjänsten heter som den heter är uppgifterna lite mer varierande. Tjänsten innebär att en person ska testa märket B&Ms nya frysta mat. Och ja, nuggets ingår – men i sortimentet ingår också bland annat curly fries och fish finger sandwiches.

Varje månad får man en check på cirka 270 kronor för att köpa produkter från B&M för, och förväntas sedan återkomma med feedback för att hjälpa till att utveckla sortimentet och produkterna. Tyvärr erbjuds ingen lön för den här tjänsten, men man får ju gratis mat! Alltid något. Plus att man kanske måste bo i England då eftersom det är där tjänsten efterlyses. Det var bara den lilla detaljen med. Här kan du söka jobbet.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss