in

Alexas video till alla killar hon någonsin älskat är hjärtskärande

När 21-åriga youtubern Alexa Losey fick göra en video om feminism valde hon att skriva tre brev – ett till varje man hon älskat. I breven förklarar hon hur de påverkat hennes liv och hjälpt till att forma henne till den hon är idag. Videon är otroligt berörande, och ger en ordentlig tankeställare. Se den fina filmen här nedanför. Mer

Vi har alla haft relationer i livet som influerat oss och vårt sätt att se på världen. När 21-åriga youtube-stjärnan Alexa Losey – mer känd som beauty-vloggaren smokeypinkleopard – gick ihop med makeup-företaget Smashbox, för att göra en video om feminism och berätta om hur män i hennes liv påverkat henne, blev resultatet otroligt berörande.

I filmen läser Alexa upp tre brev hon skrivit, till tre olika killar hon älskat, och förklarar hur deras handlingar och ord format henne och gjort henne till den hon är idag.

”Jag förstod att jag var annorlunda mot pojkarna”

Hennes första brev handlar om hur det var att växa upp som flicka och inse att hennes värde inte var detsamma som pojkarnas. ?

Alexa Losey

”Jag var gammal nog för att förstå att jag var annorlunda. Men jag var inte gammal nog att förstå varför. Jag visste att det var för att jag var tjej, men jag förstod inte att det berodde på att tjejer inte kan vara som killar” säger Alexa i videon.

Se hela hennes fantastiska film här:


[adSpace]
På sin youtube-kanal skriver Alexa:
”Jag skriver alltid brev till folk, men jag skickar dem aldrig. Det är mitt sätt att få ur mig saker som jag behöver säga till mig själv. I den här filmen har jag samlat några av mina favoriter i tre stycken brev. Dessa brev är inte skrivna till specifika personer, de är hybrider.”