in

Åk på Harry Potter-kryssning i sommar (så drömmigt!)

harry potter food everett 1
harry potter

Kan du inte få nog av Harry Potter? Då kan det vara läge att börja spara (eller sälja en njure) för att åka på den här kryssningen! Mer

Vi har hört om Harry Potter-smink, Hogwarts-dejter, cafeér som serverar i flammande bägare och festivaler med Potter-tema. Nu utökas Harry Potter-världen ytterligare, och det tack vare en ny kryssning!

Det är på floden Themsen i södra England som båten Magna Carta ska åka, samtidigt som du ombord bjuds på Harry Potter-upplevelser.

Enligt Elite Daily har all rekvisita och kostymer från filminspelningarna sparats och kommer finnas ombord på båten. Man kommer även att göra fyra stopp under sin veckolånga båtresa. Virginia Water är att av ställena där båten kommer lägga till. Det var Harry Potter träffade Buckbeak i filmen Fången från Azkaban. Båten kommer även besöka Picket Post Close, huset där Harry Potter bor, Harry Potter studion på Warner Bros. Studios och Oxford Christ Church College, som stått modell för den stora matsalen på Hogwarts.

Låter det nice? Det tycker vi också!

Tyvärr är det, precis som allt annat man vill ha här i livet, asdyrt. Kryssningen kostar nästan 34 000, så det är inte direkt något man bara går in och bokar. Om du mot förmodan skulle vinna på  lotto så är det dags att börja jaga biljetter redan nu. Det finns nämligen bara två resor inbetalade, en 5 – 11 augusti och en 19 – 25 augusti, och på varje kryssning finns det bara plats för åtta passagerare!

MISSA INTE: Alla kryssningar med VeckoRevyn hittar du här! 

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss