in

9 stadier vi går igenom när vintern verkligen aldrig tar slut

vinter dragare

Om ni inte visste det redan så har vi bara två årstider i Sverige. Sommaren som är egentligen bara är varm typ två veckor, men som försöker visa sig i fyra månader – och sedan har vi vinter de resterande åtta månader. Här är 9 stadier vi alla går igenom varje år när vintern bara vägrar ta slut. Mer

 1. Du kommer inte ihåg hur värme känns

  1

  Hur mycket du än försöker så kan du för allt i världen inte komma ihåg hur det var att ligga och svettas i en solstol på stranden förra sommaren. Det känns som om att du frusit konstant i hela ditt liv.

 2. Du hatar dina ytterkläder

  2

  Du tycker egentligen att dina jackor, mössor och halsdukar är superfina – du har ju köpt dem av en anledning. Men efter att ha burit plaggen sen i typ oktober längtar du så mycket tills du kan lägga dem längst in i garderoben.

 3. Du har aldrig varit blekare

  3

  Vid det här laget har du känt dig som ett spöke i cirka tre månader, ändå känns det som om att du blir blekare för varje dag som går. Hur är det möjligt?

 4. En solig dag fyller på ditt lycko-konto för en vecka

  4

  Du kanske tror att du inte påverkas negativt av vädret under vinterhalvåret (du vet, det är ett grått täcke på himlen konstant och det blir mörkt typ så fort du kommit till skolan/jobbet), men när solen visar sig blir du överlycklig.

 5. Du frågar dig själv varför du bor kvar i Sverige

  5

  Varenda himla år ångrar du dig att du inte flyttat till varmare breddgrader, och kollar genast sista-minuten resor (som naturligtvis är svindyra). Alla som bor i Sverige borde ju få en gratis resa till solen bara för att vi står ut.

 6. Du blir bara torrare och torrare

  9

  Ditt hår, din hud, dina naglar. Vintern liksom suger ur all fukt från din kropp. Oavsett hur många krämer och oljor du använder så är det hopplöst.

 7. Lyckan när snön har smält bort

  6

  Du kan se asfalt! Du behöver inte gå som en idiot för att inte halka! Det är snart vår!

 8. Paniken när det snöar – igen!

  7

  Egentligen vet du ju att vintern inte är över bara för att snön råkade smältax bort i mitten av februari. När man verkligen tror att vintern är över kommer snön tillbaka tre gånger till (vattentät teori av mig).

 9. Du försöker tvinga fram våren med sneakers

  8

  Om du tar på dig sneakers och din vårigaste tröja så bara måste det bli varmare snart, eller hur!?

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss