in

9 stadier du går igenom när du smsar med din crush

crush dragare

Att ha en crush är ju oftast hur härligt som helst, men att smsa med sin crush är en annan sak. Det är som en berg- och dalbana ungefär, då man hinner känna typ alla känslor som finns på mindre än tio minuter. Här är 9 stadier man går igenom när man smsar med sin crush. Mer

 1. Pirret när du får ett sms och kastar dig över telefonen för att se om det är din crush

  1

  Det vibrerar och din mobil lyser upp. När det gäller reaktionsförmåga är du nu i ditt esse, och har mobilen i din hand på nolltid för att se om det var din crush som smsade eller inte.

 2. Glädjen när du ser att det faktiskt är din crush

  2

  Wie! Du kör en snabb glädjedans medan du läser vad hen skrev (sen behöver ju inte prata om hur mycket humöret går ner när det inte är ens crush som smsar, utan ens mamma).

 3. Du skriver och raderar ditt svar tusen gånger om

  3

  Det spelar ingen roll om hen bara frågar en något så enkelt som vad du gör, du skriver och raderar ditt svar om och om igen ändå. Det är ju inte direkt så att du kan svara ”absolut ingenting förutom att stirra på mobilen medan jag väntar på ditt svar”. Man måste ju låta *cool*, och i alla fall låtsas som om man har något sorts intressant liv.

 4. Du debatterar i cirka hundra år om vilka emojis du ska använda

  4

  Du vill låta glad, men inte för glad. Vilken glad emoji är FÖR glad? Och vilken emoji ska du absolut INTE använda? (Svar: emojin som räcker ut tungan. Just don’t.)

 5. Känslan du får sen när du skickar iväg ditt sms

  5

  Du är nöjd med ditt svar och ditt val av emoji. Nu trycker du på ”skicka”, och du får samma känsla i magen som när du åker bil fort över en liten backe.

 6. Sedan blir du orolig när hen inte svarar

  6

  Okej, i verkligheten har det bara gått fem minuter, men för dig känns det som två timmar. Varför svarar hen inte? Har hen helt plötsligt tappat bort mobilen? Eller, hemska tanke, råkat ut för en olycka? Tänk om hen behöver din hjälp!

 7. Då kommer det oundvikliga: överanalyseringen

  7

  Du kanske misstolkat precis ALLTING. Hen kanske inte alls är flörtig. OMG! Tänk om hen bara vill vara snäll för att hen vet att du har en crush på hen?! Sååå pinsamt!

 8. Fuck it, hen är inte värd din tid

  8

  Nope, you are too good for this crap. Nu har det faktiskt gått en timma och hen har inte svarat än. Nu tänker du inte anstränga dig längre, och din crush är ett minne blott. Hen kan DRÖMMA om att du ska ta tillbaka hen (även om du tekniskt sett aldrig haft hen, men ändå!).

 9. Allt är förlåtet när hen till slut svarar

  9

  Du inser att du kaanske överreagerade lite när hen sedan svarar till slut. Hen hade visst bara varit och tränat och lämnat mobilen hemma. Wopsie!

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss