in

9 sjukt mysiga och roliga saker att göra med din bästis i höst

gora host kompis dragare

Nu när det börjar bli mörkare och kallare är det lätt att bli lite dyster. Men deppa inte ihop fullständigt! Vi har nämligen listat nio roliga saker du kan hitta på för att liva upp stämningen i höst, gärna tillsammans med en kompis! Mer

 1. Ut och njut i naturen

  kattilöv

  Massa fina färger och höstsolens gyllene ljus är perfekt Instagram-material. Har du tur kanske du till och med hittar lite trattkantareller, blåbär eller lingon.

 2. Sträcktitta på serier

   westworld

  Kanske har ni en serie som båda gått och undrat över och kan upptäcka tillsammans. Eller kanske är det dags att fräscha upp minnet av vad som hände i förra säsongens Game of Thrones, eller fatta vad det egentligen var som hände i Westworld?

 3. Gå på museum

  istock 538040744

  Ja, nu kanske jag låter som en väldigt gammal person, men museer har mycket att erbjuda. Ett seriöst val kan vara en bra fotoutställning, annars kan ni leta reda på ett museum med riktigt konstig modern konst, och tävla om vem som kan hitta på bästa förklaringen till vad konstverken föreställer och/eller betyder för konstnären.

  Bonus är att många museum är gratis, och gratis är ju alltid bra!

 4. Testa en ny träningsform

  giphy

  Kanske är det i höst du faller pladask för pole dancing, lär dig simhoppets ädla konst, eller upptäcker yoga i 40 graders värme? Det finns hur många roliga, knasiga träningsformer som helst, och absolut någon som kommer passa just dig.

 5. Botanisera bland varma drycker

  giphy

  Det finns så mycket mer än te, kaffe eller varm choklad. Testa att göra en pumpa-latte, chai-latte från grunden eller varm choklad på någon rolig smaksatt choklad, mörk choklad med chili är till exempel att rekommendera. Varmt och gott att dricka, och det gör ju alltid saker bättre.

 6.  Karva i pumpor

  pumpa

  Köp en pumpa i mataffären, kanske en pumpa som inte har den typiska formen. Till exempel har butternut-pumpan väldigt gott fruktkött man kan göra soppa eller baka med, och fröna är goda att rosta i ugnen. Har du riktigt mycket feels så kanske du får till ett riktigt mästerverk!

 7. Gå till en minneslund på allhelgonaafton

  istock 622431254

  Få saker är så rogivande som att titta på en eldslåga, och vad är mysigare än hundratals levande ljus, med kolsvart hösthimmel som kontrast? På allhelgonadagen kan det vara värt att avsätta lite tid till att uppsöka en lokal minneslund eller kyrkogård. Ta tillfället i akt och meditera en liten stund, eller be en bön om du känner för det.

 8. Skapa episka halloween-outfits

  harlequinbubble
  Snoka reda på en bekant som ska ha halloween-party, eller bjud själv in kompisgänget på höstmys och kostymtävling. Fram med lim och sax och nål och tråd, eller gå till Buttericks, och skapa årets roligaste, snyggaste halloween-outfits.

 9. Planera höstgarderoben och byt kläder

  giphy

  Nej, det kanske inte är jätteroligt att vika i ordning och städa i garderoben, men att planera nya kombinationer att ha till hösten kanske? Gör du det tillsammans med din kompis, kanske hen blir totalförälskad i något plagg som du för länge sedan slutade använda, och säkert finns det liknande fynd att göra hos den andra.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss