in

8 sjukt basic grejer alla kompisgäng behöver göra på hösten

host basic dragare

Snart är september här, och vi alla vet ju att det är startskottet för hösten! För att göra den regniga årstiden lite roligare är det bäst att hänga mycket med sina vänner. Här är åtta saker ni bara måste göra (ja, de är sjukt basic – så just därför)! Mer

 1. Ha megastora halsdukar

  1

  När regnet kommer och det börjar blåsa allt kallare finns det faktiskt inget bättre än att svepa in sig i en överdimensionerad halsduk. Den får gärna gå runt minst två varv och vara så varm att man (nästan) glömmer bort att det inte är någon sommarvärme ute längre.

 2. Shoppa matchande flanellskjortor

  Varje höst återkommer flanellen, och varje höst gillar man den lika mycket. Och vad finns det inte att gilla? Det är mjukt, passar att både ha på sig och knyta runt midjan (om man vill vara extra stylish) och finns i en rad olika färgkombos. Du och dina vänner kan ju ha en färg var!

 3. Ta kort på era boots i lövhögar

  2

  Inget säger höst så mycket som boots och färgglada löv – gärna tillsammans – och du visar gärna upp det på Instagram. Vad finns det annars för bättre sätt att visa upp dina nya höstskor på? Om man vill gå tillbaka till ca 2007 kan ni ju alltid ställa fötterna som en stjärna! Eller så kan ni bara hjälpa varandra få till den bästa bilden.

 4. Hänga på Pinterest och leta höst-inspo

  Augusti hinner knappt ta slut innan ens pinnade bilder på Pinterest består av mysiga höst-outfits, varm choklad med vispad grädde, pumpor, goda recept på grytor och ljuslyktor. Alla vet ju att hösten är den bästa årstiden för Pinterest. Och det bästa är att man kan tipsa varandra om fina bilder ju!

 5. Matcha halloween-kostym

  Bara fantasin sätter gränser vid Halloween och det är ju absolut bästa årstiden för att matcha era outfits. Gå som Spice Girls, seriefigurer eller kanske Harry Potter-gänget. Om ni inte vill matcha halloween-outfits kan ni tävla om vem som kommer på den roligaste/mest kreativa/snyggaste/läskigaste kostymen!

 6. Snapchatta höstlöv till varandra

  4

  Löv i en massa olika ÄR fint, och det är klart att dina kompisar inte ska gå miste om alla fina löv du ser. Precis som du inte ska gå miste om dem du ser. Låt snapchat-tävlingen om det finaste lövet börja!

 7. Mysa i leggins och raggsockar

  Det kanske inte är något ni går till affären i men när ni hänger hemma hos varandra är det klädkod leggins och någon mysig stickad tröja som gäller. För att inte frysa om fötterna är det raggsockar det självklara valet!

 8. Instagramma fikastunderna

  8

  Om man inte Instagrammar sin chai latte, har man verkligen druckit den då? Fikastunder är värda att förevigas, särskilt när ni själva varit duktiga och bakat!

Tack Elite Daily för artikel-inspo!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss