in

8 anledningar till varför din syster är världens bästa resesällskap

systrar semester

Sugen på att planera in en semesterresa? Ring din syster, och läs de här åtta anledningar till varför just ni borde åka ihop. Mer

Att resa tillsammans med någon kan vara påfrestande. Vänskaper och kärlekar kan sättas på prov under en resa. Men med en syster är det annorlunda! Här är åtta anledningar till varför du borde planera in nästa resa tillsammans med din syster!

1. Ni gillar (och hatar) ungefär samma saker

Syster har ofta en förmåga att vara på samma våglängd, något som kommer väl till pass när man är på resa. Ni gillar samma slags mat, har ofta liknande intressen och vill se –
eller absolut inte se – samma turistattraktioner.

2. Hon kan leverera perfekta semesterbilder

 

Föräldrar och killar är bra på mycket, men let’s face it – att ta snygga bilder är inte alltid deras starkaste egenskap. Vänner kan vara riktigt bra på att fota, men när du redan har sagt ”Åh, kan du ta en bild på mig här?” sju gånger den förmiddagen, kan vännen tröttna. Det kan dessutom vara känsligt att komma med förbättringsförslag. En syster är däremot den perfekta fotografen. Hon ställer upp i ur och skur. Kanske eftersom du har tagit minst lika många bilder på henne genom åren. Det blir aldrig konstigt att fråga om hon kan och hon är dessutom van att ta feedback från dig, så semesterbilderna kommer att bli perfekta.

3. Ni kan vara er själva till 100 %

Du behöver inte spela en roll med din syster. Det behöver du förhoppningsvis inte med dina vänner heller. Men din syster känner till alla dina värsta sidor och egenskaper (även de du inte är så stolt över), så du behöver inte dölja dem för henne. Ni kan vara er själva till hundra procent.

[adSpace]

4. Din syster backar dig

Skulle det bli något tjaffs så har hon din rygg. Oavsett om det är bagaget som inte kommer fram eller om någon skulle vara otrevlig mot dig. Du kan räkna med hennes stöd.

5. Hon vet när du behöver vara ifred

Ni har antagligen haft era bråk genom åren, vilket har lärt er när ni behöver en paus från varandra. Förhoppningsvis vet ni också att det inte behöver vara en så big deal. Att den ena kan gå i affärer en timme, medan den andra läser en bok på hotellet – och sen är ni vänner igen.

6. Dina semesterhemligheter kommer stanna hos henne

 

What happens in Vegas, stays in Vegas… eller vart ni nu reser. På en semester kan vad som helst hända. Romantiska eskapader eller pinsamma misstag. Oavsett så vet du att din semesterhemlighet är säker hos henne.

7. Ni kan dela garderob

 

Om du inte hittar något att ha på dig, låna! Du behöver inte vara lika rädd om saker du lånar från din syster som saker du lånar från en vän. Bonuskul att låna varandra så att era klädstilar till slut blir identiska.

[adSpace]

8. Minnena ni skapar kommer att stärka ert syskonband

Att få tid bara för varandra, utan era föräldrar eller eventuella partners inblandade kommer att stärka er relation. Ni kommer också ha ännu fler insider-jokes och minnen att dela med varandra.

Tack för artikelinspo, Elitedaily.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss