in

7 saker vi ser fram emot när våren äntligen kommer (snart är den här på riktigt!)

var dragare

Vi har redan passerat mitten av mars och nu, äntligen, känns det som att våren är på gång! JAAAAA, säger vi! Här är sju våriga saker vi verkligen längtar efter! Mer

 1. Vårkläder

  1

  Äntligen kan vi snart putta in alla tjocka och bylsiga vinterkläder (som vi är sååå trötta på) längs in i garderoben för att istället göra plats för alla härliga vårkläder. Tunnare jackor, sneakers och pastelliga tröjor. Vårkläder är bäst!

 2. Ljusare tider

  2

  I fem månader går vi verkligen runt i ett konstant mörker här i Sverige, känns det som i alla fall. Men nu är det ljust på morgonen när vi vaknar OCH på eftermiddagen. Tänk när det fortfarande är ljust vid typ halv åtta på kvällen, dröm! Hej ljusa kvällspromenader och frukostar i solen!

 3. Mer energi

  3

  Med mer sol och längre ljusare dagar blir vi automatiskt piggare och får mer energi! Solljus är bäst, och vi vill verkligen ta vara på all den energi det ger oss.

 4. Slippa frysa ihjäl

  4

  Vi vet att det kan snöa i april (peppar, peppar) men även om kvällarna fortfarande kommer vara kyliga och vi fortfarande kommer behöva klä på oss med några lager så ser vi i alla fall fram emot att inte behöva hacka tänder varje gång vi går utanför dörren.

 5. Krypa ur vinterbubblan

  5

  Under vintern blir många trötta och lite mindre peppiga, men på våren vänder det och alla kommer ut sina vinter-skal. Man går gladare, hejar gladare och lever lite mer. Plus! Har ni märkt att alla ser snyggare ut på våren? Det måste ha med all glädje och energi att göra!

 6. Uteserveringar

  6

  YES! Snart börjar alla uteserveringar öppna upp och äntligen kan vi ta en kaffe ute i solen med vår älskling eller ett glas vin med tjejkompisarna. Hur härligt?!

 7. Solglasögon

  7

  Ett riktigt vårtecken är att äntligen få plocka fram alla sina solglasögon igen (ja, man kan ha solglasögon på vintern också men 1) det är inte samma sak och 2) hur ofta skiner egentligen solen då? Solglasögon är ju också bästa grejen att dölja trötta ögon med om man råkar ha en dålig morgon.