in

7 saker att göra i mellandagarna – vi har bästa tipsen på aktiviteter

mellandagar dragare

Att ha flera dagar ledigt kan vara superskönt, men ibland blir det faktiskt lite långtråkigt. Tur du att vi har bästa listan på saker man kan hitta på! Här kommer sju tips: Mer

 1. Titta på julfilmer.

  julfilm

  Nu i mellandagarna passar det perfekt att krypa upp i soffan med en filt, lite glögg och köra ett filmmaraton med bara julfilmer. Ni har väl inte missat våra tips på vilka filmer ni kan se på Netflix? Mysstunden är fixad!

 2. Gå promenader.

  promenad

  Oavsett om du har snö eller inte är det alltid skönt att ta långa promenader i kylan. Dra med dig familjen eller en vän ut så ni får lite extra kvalitetstid ihop. Och om du har snö, passa på att bygga en snölykta eller åka lite pulka, vem säger att man ska sluta med sådant bara för att man är äldre än tolv?

 3. Rensa garderoben.

  garderob

  Ta ut alla dina kläder från din garderob och börja rensa! Det känns jobbigt när man har världens klädhög framför sig, men det är sååå skönt när det är gjort. Kom ihåg att inte vara rädd för att skänka eller på annat sätt göra dig av med kläder! Om du inte använt ett plagg på tre månader kanske du inte kommer sakna det så mycket heller. Ett tips är också att säga åt dina vänner att rensa sina garderober också, så kan ni fixa en klädbytar-dag.

 4. Ta en sväng på mellandagsrean.

  rea

  När du rensat ut allt det du inte vill ha passar det väl superbra att ge sig ut på mellandagsrean där man kan fynda nytt till ett billigare pris. Men missa inte att läsa igenom vår systersajt Damernas Världs lista på hur du blir ett proffs på att fynda rätt på rean. Om du hatar att trängas bland folk i jakt på röda prislappar kan du alltid shoppa på nätet, så smidigt!

 5. Ha en spa-dag hemma.

  spa

  Skrubba kroppen, gör en hårinpackning, lägg en ansiktsmask, måla naglarna, noppa brynen, färga ögonfransarna! Ta några timmar som du bara ägnar dig åt dig själv, och gör allt det du aldrig hinner med annars.

 6. Hitta på saker med dina vänner.

  vanner

  Ta en fika, åk på en liten roadtrip till något mysigt ställe, ses hemma hos någon och spela spel eller gå ut och dansa. Nu är det perfekt att göra saker med sina vänner, särskilt om ni kanske inte annars hinner träffas så mycket på grund av skola eller jobb.

 7. Skriv ner dina mål.

  lista

  Nyårslöften i all ära, men hur ofta håller man dem egentligen? Skriv istället ner dina mål för år 2017. Att jobba mot något du skulle vilja nå känns alltid bättre än att tvinga sig själv att göra något för att man ”lovat sig själv”. Mål är till för att uppnås, regler till för att brytas. Det säger ju sig självt, mål är det nya svarta!